Vi hjälper med dig allt inom markarbeten

Områden vi täcker är Eskilstuna, Katrineholm och Kungsör med omnejd.

Allt inom markarbeten

Vi är ett svenskt företag som specialiserat sig på olika typer av entreprenadtjänster inom byggbranschen. Amih Entreprenad har en stark kundfokus och strävar efter att bygga nära samarbeten med sina kunder.

Effektiva grävarbeten med professionellt resultat

Korrekt utförda grävarbeten utgör grunden för framgångsrika byggprojekt, därför ska du alltid anlita en professionell entreprenör som har den rätta kompetensen för att skapa en stabil och säker grund som passar just ditt projekt.

Vi på AMIH Entreprenad AB har lång erfarenhet av grävarbeten och andra typer av markarbeten och vänder oss till kunder i närheten av Eskilstuna, Arboga och Katrineholm som är i behov av en pålitlig entreprenör för sina byggprojekt. 

Med vår kunskap och expertis kan vi åta oss såväl enkla som komplexa uppgifter inom grävarbeten och markarbeten .Oavsett om det handlar om poolgrävning, schaktning eller trädgårdsanläggning så har vi det som krävs för att åstadkomma ett professionellt och hållbart resultat.

Vi arbetar i nära samarbete och med en öppen dialog med våra kunder för att skapa förtroende och säkerställa att deras behov och önskemål tillgodoses på bästa möjliga sätt. Med noggrann planering och ett skickligt genomförande kan du känna dig trygg med att arbetet utförs på rätt sätt från början till slut.

Tveka inte att ta kontakt med oss på AMIH Entreprenad AB när du är i behov av högkvalitativa grävarbeten och markarbeten i Eskilstuna, Arboga och Katrineholm med omnejd, så ser vi till att du får personlig service och ett genuint engagemang.

Våra tjänster

Ett välgjort markarbete bör betraktas som en god investering.
När det behövs en grundlig och genomtänkt plan för er trädgård eller innergård.
När vädret ställer till det, då hjälper vi nöröjning och snöskottning.
Står trädet trångt klättrar vi och tar ner det i mindre bitar.
Från poolgrop till färdigt poolområde. Allt inom poolbyggnation.
Hos oss finns den rätta kompetensen för att utföra stenläggning med hög kvalitet.
Du får en effektiv installation enligt de senaste metoderna på marknaden.

Vi kan hjälpa dig

Vill du veta mer?

Fyll i kontaktformuläret så hjälper vi dig med ditt ärende.