Trädfällning

Områden vi täcker är Eskilstuna, Katrineholm och Kungsör med omnejd.
Tjänster

Trädfällning pris

Vad kostar det att fälla ett träd? Det är en fråga vi får ofta men som också är svår att ge ett specifikt svar på.
Priset för att fälla träd beror helt på trädets storlek och struktur, samt svårighetsgraden och hur mycket tid och arbete som krävs för att utföra jobbet.

 

För att göra det mer tydligt för dig som kund erbjuder vi gratis hembesök där vi gör en riskbedömning samt undersöker trädet och beräknar ett pris för att sedan ge ett kostnadsförslag. Om det är en lång transportsträcka dit du befinner dig ser vi gärna att du så gott det går beskriver trädet eller träden som du vill ta bort och eventuellt skickar bilder för att underlätta vår bedömning. Vår lösning med mängdrabatt till uppdrag där flera träd ska plockas bort samtidigt innebär även en gynnsam kostnadsbesparing för dig som kund.
Vill du även att vi gör en stubbfräsning för att få bort stubben som blir kvar efter trädfällning? Ska du avverka träd men vill inte att materialet ska gå till spillo? Då kan vi även såga upp träden vi fäller till ved som du antingen får behålla själv, eller så bistår vi med kontakter som kan komma och hämta upp virket.

Våra Partners